For Honor: nemsokára itt a zárt béta [VIDEO]

A Ubisoft igyekszik gyorsan elfeledtetni a kötelező online kapcsolatot?

Valószínűleg igen, ugyanis kapásból NÉGY videót kiraktak a franciák a For Honorból. Van itt egy sztori trailer, illetve bemutatásra kerül a Warlord a vikingektől, a Peacekeeper a lovagoktól, illetve a személyes kedvencünk, a Shugoki a szamurájoktól.

Ebből a három frakcióból kell választanunk a januárban érkező zárt bétában, amelyre még mindig lehet regisztrálni itt. A Ubisoft bedobja a War of Factionst is, ami azt takarja, hogy a multiplayerben ha az adott frakció nyer, legyen az bármely a szamuráj/lovag/viking trióból, az hozzáadódik a globális ranglétrán az eredményekhez. Minden bétában résztvevő játékos egy speciális játékbeli tárgyat kap, a nyertes frakciók pedig még egyet nyernek – ezeket később fogja felfedni a Ubisoft.

Megjelenés február 14-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu