Végre megjelenési dátumot kapott az egyik legtöbb pénzt összekalapozó Kickstarter-játék [VIDEO]

Nem, nem a Mighty No. 9-ról van szó!

Az inXile Entertainment által fejlesztett Torment: Tides of Numenera a Kickstarteren a harmadik legtöbb pénzt összegyűjtött játék – jelenleg 5 millió dollárnál is több összeggel finanszírozta a közönség (ez azért jó másfél milliárd forint!) a Black Isle Planescape: Torment szellemi folytatását.

Még 2013-ban, mindössze hat óra alatt (!!!) elérte a 900 ezer dolláros alapcélt a február huszonnyolcadikán PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező RPG, amelynek lesz két speciális kiadása is. A Day One Edition egy steelbookban hozza el nekünk a játékot, és emellé kapunk egy soundtrack CD-t, egy térképet, egy digitális kézikönyvet és játékbeli fémbevonatot a karakterünknek. A Collector’s Edition ezeken túl a kézikönyvet fizikai formátumban is elérhetővé teszi, de egy művészi könyvet, egy Tidal talizmánt és egy szobrot is kínál, mindet egy gyűjtői dobozban, ami lecseréli a steelbookot.

Az árak jelenleg még nem ismertek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu