Gilgamesh is feltűnik az első Final Fantasy XV sztori DLC-ben

A Final Fantasy XV első „DLC epizódja” nem csak Gladiolusra fog összpontosítani.

Már régóta tudott, hogy a november 29-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent játék négy sztori DLC-vel fog később bővíteni (meg egy online multiplayerrel is), egyesével koncentrálva a főszereplőkre. Az Episode Gladio lesz az a sorozatban, de nem csak Gladiolus, hanem a dimenziók között ugráló, kardgyűjtő Gilgamesh is fel fog tűnni. Egy Final Fantasy-veterán rosszfiúról van szó, szóval ezzel a lépéssel a Square Enix főleg a franchise veteránjainak biccent egyet. Elég gyakran váltja Gilgamesh a kinézetét, úgyhogy érdekes lesz megtudni, hogy most milyen gúnyát is ölt…

Ezen túl a DLC olyan területeket is fel fog nyitni, amiket az alapjátékban nem volt lehetőségünk bejárni – így is bőven van hova elkocsikáznunk, úgyhogy ez még csak a kezdet!

Azt is még meg kell említenünk, hogy Hajime Tabata, a játék rendezője még további jeleneteket is bele fog rakni az RPG-be, így pedig több aspektusban is bővülni fog a Square Enix nagy nehezen megszületett projektje!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu