Még sokáig várhatunk a Final Fantasy 7 Remake-re és a Kingdom Hearts 3-ra

A Square Enix rendezője nem kertelt.

A legújabb Famitsu-ban (fordította a Gematsu) Tetsuya Nomura arról beszélt, hogy bár a munkálatok jól haladnak az epizodikusra bontott Final Fantasy 7 Remake-kel és a Kingdom Hearts 3-mal, de ő még nem kész arra, hogy több információt közöljön a két JRPG-ről. Hihetünk neki, hiszen mind a két projektnek ő a rendezője…

„Sajnálom, de olyan játékokat fogok csinálni, ami megfelelnek az elvárásoknak. Mind a két cím megjelenése még messze van.” – mondta Nomura, aki a Kingdom Hearts 3-ról annyit mondott, hogy „Bár nem mondhatok semmi elsöprőt az eltérő fejlesztési folyamatok miatt, de még vannak érintetlen világok benne.” Ez arra utal, hogy a fejlesztők még nem dolgozták ki rendesen a játék néhány régióját.

A Kingdom Hearts 3 már majdnem négy éve, hogy bejelentésre került (E3 2013), és a Final Fantasy 7 Remake is már több mint egy éve jutott a köztudatba. Egyszer csak elkészülnek – elvégre a FF XV is a boltokba került!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu