Megtudtuk, mikor érkezik napra pontosan a Tekken 7 [VIDEO]

A hetes Tekken megjelenési dátumot és új trailert kapott, de a gyűjtői kiadásról is lehullt a lepel.

A Tekken 7 a japán játéktermekben már 2015 óta megtalálható, és azóta kapott is egy bővített kiadást, a Fated Retributiont. Ezen fog alapulni az otthoni kiadás is, így valamelyest érthető, hogy miért kellett 2017-ig várnunk az új bunyóra. Például lesz egy sztori mód, egy online bajnokságra kihegyezett mód, több karakter, és ezek ráadásul balanszot is kapnak, mire a PlayStation 4/Xbox One/PC trióra érkeznek.

Az új trailerben (ami Düh és Bánat névre hallgat) a már jó ideje zajló családi vita – Kazuya vs. Heihachi – új fejezete is látható, nem beszélve az Unreal Engine 4 által is meghajtott bunyóról.

A gyűjtői kiadás egy ~30×45 centis szobrot tartalmaz, amin Kazuya épp lendületből rúg egyet Heihachiba (családban marad…), de egy speciális Steelbook és a játék hivatalos soundtrackje is a pakkban lesz. A Season Pass-t is részletezte a Bandai Namco: új játszható karaktereket és küzdőhelyszíneket, egy új játékmódot, kosztümpakkokat és egy extra, harmincöt darabból álló fém kosztümkészletet kapunk. Aki ezt nem venné meg, három tartalomcsomagra ruházhat egyenként be.

Az előrendelők egy plusz karaktert, a Tekken-széria vámpírját, Elizát kapják meg. Az Xbox One-osok egy ingyen Tekken 6-ot kapnak (visszafele kompatibilitás), míg a PlayStation 4-eseknek két extra is jár: a Jukebox módon túl (itt a régi Tekken-zenékből csinálhatunk egy playlistet) a Tekken 4-ből átemelt kosztümök járnak Kinghez (hozzá a T2-ből is), Xiaoyuhoz és Jinhez.

Megjelenés? Június másodikán!!! További képek itt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu