Project Scorpio: védekezésre váltott a Microsoft

Most defenzívebb hangnemet ütött meg a Microsoft az Xbox One Project Scorpiójával kapcsolatban.

Phil Spencer, az Xbox-főnök a Twitteren kezdett el beszélni a Microsoft új hardveréről azok után, hogy az Eurogamer egy eléggé részletes beszámolóval jelentkezett róla. Néhány kérdést is megválaszolt Spencer, többek között azt is, hogy lesznek-e natív 4K felbontásban futó játékok a Scorpión – ezt egy szimpla igennel intézte el.

Spencer azt is hozzátette, hogy most azon van a fókusz, hogy a készülőfélben levő játékok bemutatásra és megjelenésre kész állapotban legyenek (mondjuk így is sikerült törölni a Scaleboundot), és a redmondiaktól megszokott optimizmus is feltűnt, miszerint ő „magabiztos az eredményekben”.

Nem tűnik többnek e pillanatban Spencer Twitteres nyilatkozatai, mintsem meghátráló védekezésnek. Az év végén érkező konzol talán megcáfol bennünket és tényleg képes lesz korrekt teljesítményt felmutatni pár játék esetében.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu