Leáll a PlayStation Now, elmondjuk, melyik platformokon!

A Sony hamarosan limitálni fogja a PlayStation Now elérését.

A japán cég a PlayStation Blogon közölte, hogy a PlayStation 3-as játékok streamelését lehetővé tevő szolgáltatás PlayStation 3-on, PlayStation Vitán, PlayStation TV-n, a 2013 és 2015 között gyártott Sony Bravia televíziókon, illetve az összes Samsung TV-n és Sony Blu-ray lejátszón le fogja állítani augusztus tizenötödikétől. A kivétel a 2016 óta gyártott Bravia TV-család lesz, itt már április elsején lekapcsolják a lámpát.

A Sony ezt a döntését azzal indokolta, hogy a PlayStation 4-re és a PC-re összpontosítsanak a PlayStation Now-val, hogy ezen a két platformon a felhasználói élményt javítani tudják.

Ha nem PS4-en vagy PC-n használjuk a PS Now-ot, és a leállás után sem szeretnénk valamelyikükön folytatni, a Sony azt javasolja, hogy állítsuk le az automatikus meghosszabbítást az előfizetésünkön, mielőtt megszűnne a támogatás az általunk használt eszközön.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu