Horizon Zero Dawn: ezeket javítják az első patchek [VIDEO]

A launch trailer is begurult a Guerrilla játékából.

A Horizon Zero Dawn a fejlesztőknek szemmel láthatóan felüdülés volt a Killzone-ozás után, és a végeredmény egy kiemelkedő játék lett, amit a nemzetközi sajtó is hatalmas elismeréssel fogadott.

Két első napi patch lesz. Az 1.01 lehetővé teszi, hogy grafikai módot váltsunk és ki/bekapcsoljuk a HDR effektet, a teljesítményt is feljavítja, és az itt-ott bekövetkező kiakadásokat is igyekszik kiküszöbölni. Az 1.02 hasonlóan az utóbbi pontra gyúr rá, a vizuális beállításokat is magával hozza, és a teljesítménynövelés mellett a játékosok „beakadását” is eltünteti a játékból. A két patch összesen 227 megabyte helyet követel. Nem sok. Sőt.

A három perces, ütős launch trailert kapott Horizon Zero Dawn március elsején jelenik meg Európában, természetesen kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu