Milliomos lett a Nioh

A Team Ninja és a Koei Tecmo ünnepel.

Kicsivel több, mint két héttel a megjelenés után a Nioh elérte az egy millió eladott példányt – ezt mind a kiadó, mind a fejlesztő is megerősítette, és mivel egy PlayStation 4-exkluzív játékról beszélünk, ez máris egy korrekt eredménynek tekinthető. Az egymilliós eladásba a fizikai és a digitális értékesítéseket is beleszámolták.

Jutalmul a játékosok egy ajándékot kaptak, mégpedig az arany Nioh páncélzatot, amit a hír alatt lehet megtekinteni. Aki az utóbbi néhány napban nem kapcsolta be a PlayStation 4-ét, tegye meg, ugyanis az 1.04 patch tartalmazza a páncélt.

Egy 1.05 frissítés is betoppant, amivel a fejlesztők a farmolást vágták vissza, továbbá a túl magas szintű fegyverek megszerzésének esélyét is sokkal lejjebb vitték a fejlesztők, úgyhogy most már nem nagyon lehet OP módon játszani…

Vajon mikor érkezik a Nioh PC-re? Ebben csak találgatni tudnánk.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu