Focira adja a fejét az Electronic Arts egyik főnöke

Az EA Playen nagy szerepet kapott karakter eltávozik a kiadótól, de vajon hová megy?

Peter Moore a tavalyi E3-as műsornak szánt EA Playen főleg a FIFA prezentációjában játszott szerepet, de az Electronic Arts eSportba történő betörésében szerepet játszó úriember ott fogja hagyni hamarosan a kiadót. Ezt a weboldalukról tudtuk meg, a kérdés pedig adott: Moore innen hova tart?

Ezen komolyan meg lehet lepődni: mint kiderült, Peter Moore júniustól az angol Premier League egyik futballcsapatának, a Liverpool FC-nek lesz a vezérigazgatója!

Látván, hogy Moore nagy focifanatikus, valamelyest logikusnak tűnik a döntése, hát még úgy, hogy hozzátesszük, hogy az utóbbi két hónapban gyakran kellett az Electronic Artsot védenie a Nintendo Switchre készülő FIFA 18 port miatt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu