PlayStation Plus: ezek lennének a márciusi játékok?

Egy francia szórólap kiszivárogtathatta, hogy a PlayStation Plus előfizetői miket kaphatnak az első tavaszi hónapra.

A Sony általában hat nappal az adott hónap első keddje előtt, tehát mindig szerda délután közli, hogy a PlayStation Plus szolgáltatásra előfizető játékosok milyen ingyenes játékokat kapnak az adott hónapra. Bár egy nappal ez előtt járunk, már valószínűen meg is tudtuk, hogy a PlayStation 4-re melyik két játék fog ingyen elérhetővé válni.

A kép a NeoGAF fórumon tűnt fel, és ezen azt láthatjuk, hogy a Tearaway Unfolded, illetve a Disc Jam érkezhet a PS4-eseknek. A PlayStation 3 és a PlayStation Vita kínálata ebből a képből nem derül ki (a Sony finoman szólva is nagyon eldugja már a két platform ingyenes címeit).

Tehát egy PS Vita játék remasterelt kiadását és egy, a frizbi/léghoki műfajra építő játékot kaphatjuk márciusban?

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu