Ilyen eredeti Blizzard karakter szobrokat még nem láttál! Az áruk is durva… [VIDEO]

A Blizzard megalkotott egy új termékcsaládot, ami a Blizzard Collectibles névre hallgat – e név alatt prémium minőségű szobrokat, replikákat, és artworköt találhatunk majd, és mindegyikért közvetlenül a Blizzard lesz a felelős. Ez a család kapásból több termékkel nyit – a Hearthstone, a Warcraft, és az Overwatch is kapásból „lefedésre” kerül.

A legújabb került a videóra közülük – ez egy 13,5″-os (~34,3 centis) Widowmaker szobor, ami kapásból 150 dollár, tehát 45 ezer forint (+ áfa, + vám, máris inkább mondjuk 60-nak…), de a Blizzard weboldalán többet is láthatunk, így pl. Reaper vagy Tracer is megvásárolható az oldalon. Azt már félve mondjuk, hogy a három Overwatch-karakter szobrai a legolcsóbb… az Illidan szobor 350 dollár, tehát legalább 105 ezer forint!

Nem a mi pénztárcánkra lettek ezek szabva, de a minőséget meg kell fizetni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu