Total War: Warhammer II: aki mer, az még mindig Warhammer [VIDEO]

A Warhammer játékok térnyerése folytatódik.

A Creative Assembly (akik ugye felkarolták a korábban a Crytek alá tartozó szófiai stúdiót) és a SEGA bejelentette, hogy a Total War név alatt újabb Warhammer játékkal készülnek a PC-re, így a valós idejű stratégia trilógájának a középső tagját láthatjuk már az idei év során, ami ahhoz képest, hogy az első felvonás 2016-ban jött ki, igencsak tempósnak tűnik.

Négy új kontinens (Ulthuan, Naggaroth, The Southlands, Lustria), négy új faj (High Elves, Dark Elves, Lizardmen, illetve egy még be nem jelentett), továbbá bónuszként egy hatalmas terület azoknak, akik mindkét résszel rendelkeznek – ez össze fogja kötni a két játék régióit.

A Total War tehát bővül, és akik a stratégiában otthon érzik magukat, a SEGA e téren történő expanziójának biztosan kifejezetten örülhet. Az első rész nem volt gyenge, de ahhoz képest jobbat alkotni kihívás lesz. Majd meglátjuk, mit hoznak össze a Creative Assembly-nél. A lehetőségük megvan a sikerre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu