Mikor várható az Agents of Mayhem megjelenése? Kiszivárgott egy trailer! [VIDEO]

A Volitionnak igenis van élet a Saints Rowon túl.

Az Agents of Mayhemet még júniusban jelentette be a fejlesztőcsapat, akik egy képregény-stílusú Saints Row spin-offot szeretnének összehozni az Agents of Mayhemmel. Na, ezzel a játékkal kapcsolatban valaki szépen elfelejtette betartani az embargót, mert még egy videónak is sikerült kiszivárognia, ahonnan azt is megtudtuk, hogy augusztusban érkezhet a játék!

Ez azért is meglepő, mert nem sokat hallottunk az Agents of Mayhemről. A játék ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Saints Row, de itt inkább az anti-hősök a szupergonosz ellen alaptörténetre fognak ráépíteni a volitionosok, akik szemmel láthatólag a Saints Row IV: Gat out of Hell szuperképességeit figyelembe véve raktak be egy párat az Agents of Mayhembe.

„Ahoy, motherfuckers!” A trailer hivatalosan elvileg ma kerül ki, a megjelenési dátummal együtt. A Nintendo Switchre nem tervezik kiadni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu