Cyberpunk: biztosra ment a CD Projekt RED

A lengyelek szerint jobb biztosra menni.

Emiatt is védették le a Cyberpunk 2077 név mellett magát a Cyberpunk elnevezést is. Általánosnak hangzik, de a CD Projekt RED elmagyarázta, hogy miért is húzták ezt elő a kalapból: „Ha röviden kéne válaszolni: meg szeretnénk védeni a kemény munkánkat, és nem tervezzük offenzív módon használni az elnevezést – ez pusztán egy önvédelmi lépés.” A hosszabb magyarázat a képen látható.

Lehet használni a nevet máshol továbbra is, ha nem üzleti célokra készülnek felhasználni azt. Nem teszi kizárólagossá a műfajt/környezetet sem – más játék továbbra is lehet cyberpunk környezetű (pl. a Deus Ex: Mankind Divided). A CD Projekt RED már 2011-ben is regisztrálta a nevet, úgyhogy – és most őket idézzük – „semmilyen gonosz terv nincs emögött”.

Magyarul: akár DLC, vagy valami folytatás, spin-off is lehet a jövőben, ha a Cyberpunk 2077 sikeres lesz.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu