DiRT 4: a Codemasters zsenialitása újra megmutatkozódik [VIDEO]

A DiRT Rally-val igencsak visszatértek a gyökerekhez a fejlesztők, és ezt talán tovább is folytatják a „négyes számú mocsokkal”.

A PlayStation Accessnek köszönhetően új játékmenetet láthatunk a DiRT 4-ből, így többek között a rally, a rallycross, és a landrush módok is megmutatják magukat működés közben. Ezen felül a kommentárból sem hallunk sokat, így majdnem autentikus érzése is van ennek a közel tizenhárom és fél perces videónak.

Egy kis szeletét a sérülésmodellnek is láthatjuk, hiszen egy Volkswagen Polo lendületből a korlátra keni magát, illetve a lökhárítós kameranézetet használó pilóta Focusa is megsérül, bár ezt a nézet miatt nem nagyon tudjuk szemre vételezni.

A DiRT 4 június kilencedikén gurul be PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ha legalább azt a szintet fel tudja mutatni, mint a DiRT Rally, már azzal is kiemelkedő játékot adhat ki a kezei közül a Codemasters.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu