Ubisoft: faképnál hagyta a céget egy híres designer!

Az Assassin’s Creed 3 és a Far Cry 4 rendezője otthagyta a francia céget.

Az IGN arról ír, hogy Alex Hutchinson, aki az imént említett két nagyobb játék rendezője volt, a Twitteren jelentette be, hogy búcsút int a Ubisoftnak, ahová 2010-ben csatlakozott. Előtte az Electronic Artsnál és a Maxisnál kreatív rendezőként többek között a Spore-on, a The Sims 2-n és az Army of Two: The 40th Dayen dolgozott.

„Szóval elhagytam a Ubisoftot 7 év után. Nagyon büszke vagyok arra, amit a Far Cry-jal és az AC-vel értünk el, de izgatott vagyok, hogy valami újba kezdjek. Létrehoztunk pár emberrel egy új csapatot, a Typhoon Studiost. Valószínűleg a közeljövőben sokat nem fogok tudni bejelenteni, miközben alkalmazottakat keresünk, berendezkedünk a stúdióban, kávéfőzőt veszünk, és IKEA bútorokat építünk, de keményen egy új világ elképzelésén gondolkodunk, hogy hatással legyünk rátok,” írta Hutchinson, aki 4-5 éve mondott pár durva dolgot…

…mint például azt, hogy az AAA játékok utáni hajsza egyfajta „rákos daganat, ami az AAA blockbuster címek kb. olyanok lesznek, mint az utolsó dinoszauruszok”, vagy például azt, hogy „az AAA játékok kihalófélben vannak”.

Sok szerencsét kívánunk neki.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu