Elhalasztásra került a Red Dead Redemption 2!

A Rockstar még be sem jelentette konkrétan, hogy mikor jön a western-kalandozások folytatása, de már el is tolta egy kiadós időszakkal…

Eddig 2017 őszén tervezte a Take-Two kiadni a Red Dead Redemption 2-t PlayStation 4-en és Xbox One-on, de a fejlesztők hivatalos közleménye szerint ezt arrébb tolták, és nem csak egy-két héttel: az új megjelenési időszak 2018 tavasza lett, ami – feltéve, ha nem márciusban jön ki végül – a következő üzleti évre tolja át a játékot. (Nem baj, emiatt csökkent is a Take-Two részvényeinek értéke kilenc százalékkal!)

Ez az első olyan Rockstar-játék, ami alapjaiból a kurrens-gen konzolhardverre van tervezve. Ne feledjük, a Grand Theft Auto V először a PS3/X360 duón jött ki 2013 szeptemberében. Halljuk az indoklást: „több idő szükséges, hogy a rajongóknak a legjobb élményt biztosítsuk”.

Még a végén ez csak burkoltan azt takarja, hogy PC-re is kihozzák a játékot. Vagy nem. Mindenesetre pár kép is érkezett a játékból.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu