Tényleg külön kapható lesz a Call of Duty: Modern Warfare Remastered?

Nocsak, nocsak, végre nem lesz annyira pénzsóvár az Activision?

Két német weboldal, a GameNatix és a Spielegrotte (utóbbi legutóbb a God of War gyűjtői kiadásával felhívta már magára a figyelmet) lemezes kiadásban listázza a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, mégpedig 40 eurós (12 ezer forintos?) árral és egy június huszonharmadikai megjelenési dátummal. Nem tudni még, hogy ez a változat tartalmazni fogja-e a 15 euróba kerülő Variety Map Packot.

Legutóbb már írtunk erről, amikor is a GameFly időzítette be a nyárra a játék lemezes változatot, de az Activision továbbra sem akar semmit sem mondani a helyzetről. Csak nem az E3-ra tartogatnak egy bejelentést? Legalább akkor nem kellene megvenni az Infinite Warfare Legacy Editionjét a 2007-es Call of Duty felújított kiadásáért…

FORRÁS: Spielegrotte

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu