Phil Spencer a Gamescomról, Xbox One X-ről és fejlesztőiről

A Gears of War és a Halo fejlesztői már új játékokon dolgoznak.

Az Xbox-vezér a Twitteren írta, hogy az Xbox One X előrendelésére nem lesz panasz, mert a Microsoft jelenleg ezen dolgozik. A nyár végéig többet megtudunk arról, hogy melyik játék fogja az erősebb konzolt támogatni, és ki fogják aknázni a marketingben a sima Xbox One és az X kiadás közötti grafikai különbségeket is. Az eredeti Xbox-játékok támogatása során nem lesznek achievementek (meg kellene emiatt patchelni őket), és sok cím esetében emiatt nem lesz 16:9 képarány sem, ugyanis pont úgy fognak futni majd, mint a régi konzolon. Végül még azt is elmondta, hogy a Gamescomon az Xbox részt fog venni, és hamarosan több részletet is megtudhatunk az augusztus 22-én kezdődő rendezvénnyel kapcsolatos terveikről.

A Famitsunak (forrás: WCCFTech) adott interjújában Phil Spencer még azt is elmondta, hogy a The Coalition és a 343 Industries, a Gears of War és a Halo fejlesztői már a következő projektükön dolgoznak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu