Planet of the Apes: Last Frontier: filmek közti majmok [VIDEO]

Érdekesség: a filmhez kötődő stúdió készít játékot.

Ezt meg is magyarázzuk rögvest: tehát a Majmok bolygója filmekben látható arcmozgásokért felelős Imaginarium Studiohoz tartozó, játékokra szakosodó Imaginati készíti a Planet of the Apes: Last Frontiert, ami a két legutóbbi filmet, a Lázadás és a Háború történetét köti össze.

Technikailag az Imaginarium képességei is bevetésre fognak kerülni az ígéretek szerint a filmek hangulatát játékba átültetni kívánó Last Frontierben, aminek a története szerint egy évvel a Lázadás eseményei után járunk. Egy elszakadt csoport kerül a középpontba, ami nem akar az emberek és a majmok közötti háborúban résztvenni, de mivel fogyóban a tartalék, le kell menniük egy emberek uralta völgybe.

A játékban mindkét „térfelen” játszani fogunk – mindenki új, eredeti karakter lesz és a döntéseinken múlik majd elvileg, hogy ki éli túl az eseményeket. Több befejezésre is számíthatunk.

A Planet of the Apes: Last Frontier ősszel fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu