Assassin’s Creed: Origins: harc-talpalávaló [VIDEO]

A Ubisoft egy kérdezz-feleleket faragott az egy év szünet után visszatérő Assassin’s Creed új részének harcrendszeréből.

Hitboxok. Hogy röviden, érthetően fogalmazzunk: ezeket kell eltalálni, hogy ellenfelünket megsebezzük – ha gyenge a játék, akkor nagyobb is lehet a kelleténél, így akár úgy is tűnhet, hogy a levegőbe döftünk, de mégis eltaláltuk őt. Erre az aspektusra gyúrt rá a Ubisoft, így a távolság, a fegyverünk sebessége, illetve pozíciónk is fontos lesz a küzdelmek során.

Többféle közelharcra bevethető tárgyat kaphatunk kezünkbe – az öklünk helyett kard, dárda, pajzs, balta, buzogány is használható lesz. Kalandozásaink során többféle íj/nyíltípus is bekerülhet fegyvertárunkba – lesz köztük egy gyorstüzelő változat is.

Ashraf Ismail, a játék rendezője azt is elmondta, hogy ezúttal nem fogjuk magunkat sebezhetetlennek érezni. Néha meg kell fontolnunk, hogy harcba szállunk-e, kockáztatva azt, hogy péppé vernek minket ellenfeleink.

Az Assassin’s Creed: Origins október 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu