Látványos filmszerű trailerrel jelentkezik ismét az Assassin’s Creed Origins [VIDEO]

Az Ubisoft több ilyen stílusú videót is ígér, melyben a játék további elemeit is bemutatja majd.

Az ókori Egyiptom történelmének pillanatai jelennek majd meg egy sor látványos filmszerű előzetesben, melynek legelső részét láthatjuk most. Az Ubisoft a Microsoft Gamescom 2017-es sajtórendezvénye során mutatta be legelső részét annak a hét részből álló filmes videónak, amely a rendkívül ígéretes Assassin’s Creed: Origins kapcsán láthatunk majd.

Ebben a mostani trailerben Kleopátra és Julio Cesar karakterét láthatjuk, valamint az akkori Alexandria városházát és a monumentális világítótornyát, amely mára már műemléknek számít.

Az Assassin’s Creed Origins október 27-én jelenik meg PC-re, az Xbox One-ra és a PS4-re. A fejlesztők ígérete szerint a játék kihasználja majd az Xbox One X konzol fejlettebb technikai adottságait, amikor a Microsoft új konzolja november 7-én a boltokba kerül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu