GC 2017 – Final Fantasy XV hírcsokor [VIDEO]

Több módon is érkeztek információk a Final Fantasy XV-tel kapcsolatban.

Először is megjelenési dátumot kapott a PlayStation VR-ra készülő Monster of the Deep: Final Fantasy XV. A Square Enix bejelentette, hogy a Japánban kb. 9 ezer forintnyi yent kóstáló vadász-horgász játékot november 21-én kapjuk meg.

Mobilportot is kap a Final Fantasy XV – a Pocket Edition tíz részre bontva készül iOS-re, Androidra, és Windows 10 készülékekre. A főszereplők és a sztori azonosak lesznek, ám a stílus változni fog. Az első rész ősszel jön, ingyen.

Az augusztusi Final Fantasy XV frissítésben egy bestiáriumot és egy fejezetválasztót kaptunk. Az is köztudott már, hogy a PC-s változat (ami laza 170 (!!!) gigabytenyi helyet követel majd) 2018 elején érkezik, és akár 8K-ban is játszhatjuk. A rendező, Hajime Tabata a Gamescomon is elmondta, hogy valamivel készülhetnek a Nintendo Switchre is. (Csak aztán nehogy a mobilos portot szabják át rá!) Tabata a Kotakunak elmondta, hogy mindössze a játékosok 30%-a fejezte be a játékot az első hónapban, de azóta már jóval kisebb ez a szám.

A Square Enix tehát szemmel láthatóan ráállt arra, hogy kimaxolja a Final Fantasy XV-öt, és ez alól valószínűleg a Switch sem lesz kivétel. (Így már csak a 3DS és a PlayStation Vita maradna kiaknázatlanul…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu