Codemasters: VR nem, Switch igen?

A Codemasters az egyik franchise-ával (licenszével) két platform között választott.

Tegnap jelent meg az F1 2017 (amiről napokon belül mi is értekezni fogunk egy teszt formájában), ám ez csak a szokásosnak tekinthető PlayStation 4, Xbox One, PC trión érhető el. VR-támogatás nincs, holott a DiRT Rally ilyesmit kapott korábban.

Az F1-játék kreatív rendezője, Lee Mather a GamesIndustrynak elmagyarázta a szituációt: „A virtuális valóság egy kicsit trükkösebb nekünk, mert a korlátokat feszegetjük vele a fizikánkkal. Sok részlet van a képernyőn a kezelőfelületről, így a játékosnak elég sok mindent kellene feldolgoznia VR-ben. A változás, amivel efelé terelhetjük a játékot, eléggé hatalmas lenne, és nem szeretnénk megvalósítani úgy, hogy kompromisszumokat kellene kötnünk a játék más részeiben.

Az F1 2017 a Nintendo Switchen valószínűleg nem lenne megfelelő úgy, ami a PlayStation 4-en és az Xbox One-on van, de természetesen ott a lehetőség rá. Meglátjuk a jövőben. Egyértelműen meg tudja szerezni a konzol a piaci részesedését, hogy értelme legyen [portolni].”

Szóval a VR és a Switch is jelenleg lesz, ami lesz alapon van csak említve, ami kb. annyit takar, hogy ha van pénz a piacon, megpróbálja a Codemasters

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu