Szex és modok: többet nem lesz moddolási lehetőség, ha a Final Fantasy XV-nél túlzásba esnek a modderek [VIDEO]

A Square Enix részéről egyfajta tesztnek is számit, hogy milyen sok és mennyire durva meztelen mod készül majd a Final Fantasy XV-höz.

A PC Gamer a PAX Westen meginterjúvolta a Final Fantasy XV rendezőjét, Hajime Tabatát, aki a PC-s változat moddolhatóságáról beszélt. (Steam Workshop-támogatás is lesz!)

Bár nem fogja a Square Enix korlátozni a modokat, Tabata kifejezte, hogy szerinte nem jó dolog például az, ha meztelen modokat készítenek a JRPG-hez. Hozzátette, hogy a Square Enix vezérigazgatóján áll vagy bukik a dolog, de ha „túl messzire” mennek a modok, lehetséges, hogy a későbbi részek emiatt nem lesznek moddolhatóak. A lényeg, hogy maradjanak adott keretek között, ami azért is lehetséges, mert itt hímnemű főszereplők vannak.

A Final Fantasy XV PC-s változata 2018 elején fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu