The Witcher 3: már animációkból is mod!

A CD Projekt RED játékának moddolhatósága kiemelkedő.

A lengyel fejlesztők már jó ideje a Cyberpunk 2077-en dolgoznak, amire még várnunk kell talán éveket is. Ennek ellenére a rajongók nem hagyják maguk mögött a két éve megjelent játékot, hiszen tartalmak bőven készülnek hozzá (erre jó példa a The Devil’s Pit mod is, amiről korábban beszámoltunk már). Most az animációk is kibővültek.

A Nexus Modson bukkant fel a Complete Animations névre hallgató mod, ami kibővíti Geralt mozgástárát: evés, ivás, olaj használata, lootolás, élesítés: jobbá, életszerűbbé teszik a The Witcher 3 élményét, ami azért sosem árt.

A mod még az animációk sebességét is beállítani engedi, ami azért olyan opció, amit nem nevezhetünk kötelezőnek. Mindenesetre aki még el akar merülni Geralt világában (aminek játékadaptációja a héten már megünnepelte tizedik évfordulóját), ezzel (újra?) megteheti!

Forrás: WCCFTech, Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu