Dokumentumfilm készült a The Witcher történetéből! [VIDEO]

A videó bemutatja, ahogy Andrzej Sapkowski könyveitől eljutottunk a CD Projekt RED népszerű játékadaptációjáig.

Egy lengyel gaming website, az arhn.eu egy dokumentumfilmet hozott össze, ami a címkép alapján „Fehér farkas: a digitális Witcher-történet” címet kapta. Bár lengyel nyelvű, angol feliratokat is mellékeltek hozzá, így egy kis nyelvtudással könnyen meg lehet érteni, hogy miről beszélnek a fejlesztők.

Például az is szóba kerül, hogy Kikimore-ban, a harmadik fejezet végén találhatunk egy levelet, ami a Professzornak szól . Itt szóról szóra átemelték azt, amit Sapkowski írt: „Viszont arra kérnélek, hogy ne utalj rá többet úgy, mint „egy k_rva fia” – az eféle elnevezés teljesen téves, helytelen és fájdalmasan primitív.” És ez csak egy kis részlete a két órás (!) videónak.

A Witcher-rajongóknak nem érdemes kihagynia a videót!

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu