Eltávozott a The Last of Us és az Uncharted 4 rendezője a Naughty Dogtól!

Érvágás a Naughty Dognak.

Bruce Straley a Jak, az Uncharted és a The Last of Us egyik oszlopos tagja volt a fejlesztés során, de az utóbbi két franchise esetében ő ült a rendezői székben. A Naughty Dog blogján bejelentette viszont, hogy eltávozik.

18 évet töltött náluk, de három nagyobb projekt (The Last of Us és annak Left Behind kiegészítője, Uncharted 4: A Thief’s End) után szabadságot vett ki és ez alatt az idő alatt „más irányzatban lelt energiára”. 1999-ben a textúrákon dolgozott a Crash Team Racingen, és onnan elég szépen felmászott a ranglétrán.

A blogposztja alapján nincsen még bejelenteni valója Straleynek, úgyhogy más dolgunk nincs, csak annyi, hogy sok szerencsét kívánjunk neki – remélhetőleg a játékiparban marad. (Ám láttunk már érdekes lépéseket idén: JP Kellams a PlatinumGamestől az EA Sportshoz ment át Maddenezni…)

Forrás: Naughty Dog blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu