The Evil Within 2: remek easter eggek, de hogyan fut? [VIDEO]

A The Evil Within 2-ben van egy pár easter egg.

Például azt érdemes megemlítenünk, hogy aki végigjátssza a The Evil Within 2-t, megkaphatja a lehetőséget, hogy az első részben látott 2.35:1 képarányban, „egy filmszerűbb élményben” játszhassa újra a történetet. Magyarul, a fekete keretekkel is átélhetjük a sztorit, pont úgy, amivel az első The Evil Within is rendelkezett. A többi easter egget a GameSpot videójában lehet megtekinteni, csak saját felelősségre – az első videóról van szó. Nem szeretnénk spoilerezni.

A DigitalFoundry egy elemző videóval jelentkezett, ami a sima PlayStation 4-es változatot egymásnak ereszti a PlayStation 4 Pro porttal. Személyes tapasztalatunk jelenleg annyi, hogy az alap PS4-en egy kicsit beszaggat azért a Tango Gameworks játéka! A textúrák amúgy nem olyan szépek, mint hinnénk – a tükröződés és a megvilágítás elrejti ám a nyílt világ adta „hátrányokat!” Nagyobb hátrány mondjuk az, hogy a Bethesda által tegnap kiadott játék nem támogatja a PlayStation 4 Pro-t. 1080p felbontás mindkét konzolon hasonló anti-aliasinggal és a PlayStation 4 Pro-n stabil 30 FPS-sel, miközben a „régi” PS4 a frame rate-tel köhécsel, főleg egy pár jelenet során. A harmadik videó a PS4/X1/PC hármast ereszti egymásnak.

Végezetül a nehézségi szintekről mondanánk pár szót. Négy van: casual, survival, nightmare, classic. Listázva írjuk az eltéréseket, de előtte egy dolog: a játék során könnyíthetünk a nehézségi szinten, de NEHEZÍTENI nem tudunk! Érdemes megfontolni előre, mire bökünk!

– Casual: a történetet átélni kívánóknak. Sok tárgy, könnyen meghaló ellenfelek, célzásrásegítés, illetve alapból megnyitott Bottle Break képesség, ami a fogásokból enged könnyebb kiszabadulást.

– Survival: több ellenfél, kevesebb erőforrás/tárgy – ajánlott a lassú és óvatos játékmenet, mert mindenkit nem fogunk kiiktatni (mivel elfogy a töltény), ám itt is lehetséges a célzásrásegítés használata.

– Nightmare: kb. az első The Evil Within survival és nightmare szintje közé tehető (ott először végig kellett játszani a játékot a nightmare-ért, itt alapból nyitva van). Nagyon kevés töltény, a túlélés miatt szinte kötelező kraftolás, kevés tárgy, kemény ellenfelek, és nincs célzásrásegítés sem.

– Classic: ehhez először végig kell tolni a játékot, ami cserébe jól fenékbe rúg: mindössze hét alkalommal menthetünk, autosave nincs, ráadásul Sebastiant és fegyvereit nem tuningolhatjuk!

Kemény menet.

Forrás: GameSpot, PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu