Megjelent a Ghost Recon: Wildlands drogbiznisz-dokumentumfilmje! [VIDEO]

A Ubisoft nem csak a játékon dolgozott…

Még februárban került bejelentésre, hogy a Ubisoft egy dokumentumfilmet készít, ami a bolíviai drogbizniszről szól – eredetileg csak a Ghost Recon: Wildlandshez készült volna marketingeszközként, de akkorát nőtt a projekt, hogy végül nem jött ki a játékkal egy időben, hanem jó nyolc hónappal utána látta csak meg a napvilágot a Wildlands!

Sajnos videóként csak a launch trailert linkelhetjük, ugyanis Amazonon és iTuneson láthatjuk az egész alkotást, ami azon személyekre épít, akik az utóbbi három évtizedben a drog elleni háború kellős közepén tartózkodtak.

A rendező, Colin Offland azzal magyarázta a halasztást, hogy úgy érezték, nem zártak le normálisan minden történetszálat, és meg akarták a történet integritását őrizni, hogy a napjaink kokainüzleteléséhez is valamelyest kötődjön a Wildlands.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu