Overwatch: tovább bővül, nem is kicsit [VIDEO]

A Blizzconon több témában is szóba került az Overwatch.

A 26. karakterről, Moiráról lehullott a lepel – ő egy healer lesz. A Biotic Grasppel bal kezével gyógyít, a jobban levő fegyverrel pedig lecsapolja az ellenfelei HP-ját. A Biotic Orbbal társaink gyógyulhatnak, ellenfeleink sebződhetnek, a Fade-del rövid távolságban teleportálni lehet, a Coalescence pedig egy hosszú távú nyaláb, ami szintén gyógyít és sebez, utóbbi esetében a barriereket áttörve.

Új pályát is kap a játék: a Blizzard World értelemszerűen a Blizzard másik játékaiból merít, így például Azeroth, Tristram és a Koprulu-szektor is ismerős lehet. Reinhardt eredettörténete, a Honor and Glory is megismerhető lett egy új, rövid animációs filmben.

A Twitteren megerősítette a Blizzard, hogy új skinek, emote-ok, intrók érkeznek jövőre is mind a 26 karakterhez. Nem eventhez kötött, limitált dolgok lesznek ezek, és ráadásul cross-overként a Diablo, a Starcraft, illetve a Warcraft stílusa is vissza fog köszönni ezekben.

A Blizzardnak persze eközben ki kell tennie a szűrét azoknak, akik csak elrontják a többiek élményét. Scott Mercer, a játék egyik tervezője azt nyilatkozta a PC Gamernek, hogy több belső indítvány is van már az élmény jobbá tételére. Például felhozta, hogy próbálkoznak azzal, hogy a feljelentő játékosokat emailben értesítik, ha a feljelentettel valami történt az ő akciójuknak köszönhetően – ezt próbálják majd az Overwatch kliensébe is beépíteni. Azt Mercer nem válaszolta meg, hogy több embert alkalmaznának-e ezen probléma orvosolására, mert inkább azt mondta, a Blizzard többi játéka is érintett, nem csak a csapatos shooter.
Bővül hát az Overwatch, de még mindig van hová.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu