PlayStation 5, új Xbox: „még legalább két év” a Ubisoft szerint

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot úgy gondolja, hogy jövőre még nem számíthatunk a következő generációs konzolok megjelenésére.

A GameSpot számolt be a francia cég egyik üzleti megbeszéléséről, ahol Guillemot ezt nyilatkozta: „Ahogy a Sony tavaly megjelentette a PlayStation 4 Pro-t, és ahogy idén a Microsoft kiadta az Xbox One X-et, úgy véljük, hogy még legalább két év van előttünk, mielőtt valami új érkezne. Ez a mi elképzelésünk – nem rendelkezünk bizalmas információkkal ezzel kapcsolatban!

Tényleg szeretjük, ahogy mindkét cég több erőt tesz a gépükbe, kihasználva a technológia evolúcióját arra, hogy a fejlesztőink képesek a játékosoknak jobb játékokat létrehozni. Ez a helyes irány ahelyett, hogy kiegészítőkkel vagy egyéb dolgokkal próbálkoznának. Ez nagyban segíteni fogja az ipart, ugyanis a játékok ezeken a gépeken gyönyörűen fognak kinézni.”

Szóval Guillemot 2020-ra látná valószínűnek kiadni az új PlayStation-t (amiről tudjuk már, hogy egy új generációs platform lesz), illetve az Xbox következő iterációját (ami viszont mobilos frissítéssel készülhet…). Mivel 2019-ben láthatunk még ütős PlayStation 4-es játékokat (Ghost of Tsushima), nem tűnik elvakultnak a gondolata.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu