Tíz éves az Uncharted, ajándékot is kaptunk! [VIDEO]

A Sony nem feledkezett meg Nathan Drake-ről.

2007.november 19. Ezen a napon startolt el a PlayStation 3-on az Uncharted: Drake’s Fortune Észak-Amerikában. Akkortájt nem volt erős helyzetben még a Sony, és az ilyen exkluzívok kezdték talpraállítani az erős, de nehezen fejleszthető konzolként titulált PS3-at. A Naughty Dog új franchise-a jött, látott és tarolt (amit 2013-ban újra megléptek – az akkor már korosodó konzolra kihozták a The Last Of Us-t, amit egy évre rá már PlayStation 4-re is átemeltek). Azóta négy fő részt, egy különálló DLC-t, illetve még egy PlayStation Vitás játékot is láttunk már a sorozatban.

A PlayStation Blog arról ír, hogy november 19-én délután öttől 48 órán keresztül (tehát 21-én 17 óráig) egy új PlayStation 4-témát letölthetünk ingyen, ami az Uncharted 10th Anniversary Bundle néven megtalálható a PlayStation Store-on – a téma mellé avatar is jár.

Az Uncharted 4: A Thief’s End, és az Uncharted: The Lost Legacy multiplayere is ünnepli az évfordulót – skinpakkot adnak ingyen a Nate/Elena/Sully trióhoz, klasszikus köntösbe öltöztetve őket. December 19-éig féláron értékesítik az Uncharted Point és Relic tárgyakat is.

Aki egyébként nem találja a PS4 Store-jén keresztüll a Theme Packot, az PC-s füleleten keresztül, INNEN is letöltheti.

Boldog születésnapot, Drake…

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu