PlayStation Experience 2017 – Uncharted: elképesztő eladási adatok!

A Naughty Dog franchise-a fogy. Rendesen.

A PushSquare arról számolt be, hogy az első alkalommal 2007-ben a PlayStation 3-on feltűnő Uncharted franchise eddig összesen 41,7 milliós eredményt hozott fel, és ebben benne van a tavalyelőtt kiadott The Nathan Drake Collection is, ami az első három rész PlayStation 4-es portját tartalmazza. Ezt az adatot a Naughty Dog a PlayStation Experience-en közölte.

Legutóbb eladási adatokat másfél éve hallottunk: 2016 májusában az Uncharted 28 milliónál járt az amerikai PlayStation-főnök, Shawn Layden FoxBusinessnek adott nyilatkozata szerint. Kis matekkal kicsivel több mint másfél év alatt tehát majdnem tizennégy milliót húzott be a széria!

Valószínűleg ebben a termetes számban benne vannak a bundle eladások is, így azt is belevehette a Sony, amit a PlayStation 4 mellé csomagolva adtak el. Ettől függetlenül csak gratulálni tudunk a Naughty Dognak.

Forrás: PushSquare, FoxBusiness

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu