A My Time at Portia a Team17 új famer RPG-je [VIDEO]

Ez a készülő szerepjáték a Stardew Valley rajongókat veszi célba és PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re egyaránt megjelenik.

Ha szereted a Harvest Moon, vagy Stardew Valley stílusú játékokat, akkor talán érdemes belenézned a My Time At Portia című, készülőfélben lévő játékba, amelyet a Team17, a régi, hires Amigás fejlesztőcsapata ad ki és a független, kínai Pathe Games fejleszti. Vidám, színes sandbox játékról van szó, amely Portia képzeletbeli városában játszódik, ahol az általunk irányított ifjú karakter egy kis workshopot örököl, ahol új életet kezdhet. Innentől kezdve nyersanyagok után kell néznünk, a szomszédokkal kell kapcsolatot kiépíteni és az farm menedzselésének minden aspektusát meg kell tanulnunk, továbbá a környék flóráját is fel kell derítenünk, barlangokat kell átkutatnunk.

A My Time at Portia jövőre, 2018-ban érkezik konzolokra (Switch-re is), illetve PC-re. Aki előtte Steamen ki akarja próbálni, az early access formájában megteheti – hogy ez mennyibe fog fájni, persze azt még nem tudni…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu