Akár öt Dungeons & Dragons játék is készülhet két éven belül!

A Wizards of the Coast komoly támadást indíthat.

A Wizards of the Coast elnöke, Chris Cocks (aki 2016 júniusában vette fel ezt a posztot) korábban a Microsoftnál töltött el legalább egy évtizedet, és az első Xbox elindításában is közrejátszott termékmenedzserként. Most a Glixelnek ezt nyilatkozta:

„TV-s és mozis ajánlatokon is gondolkodunk a több webes tartalmon és a nagyobb mértékű játékokon felül, ha a Dungeons & Dragonsról van szó. Jelenleg 4-5 játék készül a következő 12-18 hónapban, majd újabb 5-6 2020-on és azon túl több műfajban is. Alapjaiban több dolog is vezérli a D&D-t: gazdag lore, gazdag történet hat-hét eltérő világgal, és ez egy gazdag véna, amibe belenyúlhatunk. A hozzá köthető történelem miatt mondható, hogy ha D&D-zel, eléggé autentikus érzést nyújt, hiszen egy felnőtt tulajdon, sokféle iterációval. A D&D titka az, hogy a szabályok jóformán csak irányt mutatnak.”

Ez azért elég kemény, de mindössze egyetlen kérdésünk volna: a mennyiség nem fog a minőség rovására menni…?

Forrás: Glixel

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu