Újra a Devil May Cry 5-re utal a sorozat egyik rendezője?

Hideaki Itsuno a 2017-es év utolsó napján történt Twitteres megnyilvánulása után újra az új Devil May Cry-ra utalhatott.

Akkoriban be is számoltunk arról, hogy nem beszélhetett az új, még meg nem nevezett projektjéről, aminek a fejlesztése akkor épp a tetőfokon állt. Nos, azóta eltelt két hét, és Itsuno, aki a Devil May Cry 2-3-4 mellett a Dragon’s Dogma rendezője is volt, újra a „projektjéről” beszélt.

„A projekt jól halad. Kérlek, várj rá!” Úgy tűnik, hogy egy bárban ünnepli a Capcom brigádja a fejlesztést – egy kis pihenő sosem jön rosszul, na… de min is dolgozik Hideaki Itsuno?

Mivel még tavaly beszámoltunk arról (többször is!), hogy a Devil May Cry 5-ről mik szivárogtak ki, mi erre tennénk a pénzünket. Legkésőbb az E3-on biztosan hallani fogunk Dantéékról!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu