Kingdom Come: Deliverance: újabb patch; befutott a DigitalFoundry elemzése is [VIDEO]

A hét sikerjátéka lassan, de biztosan fejlődik.

Az 1.03-as patch a VG247 szerint jó 13-16 gigabyte méretet igényel, amivel már 40 giga felett járunk csak a patchekkel… de rá is fér a játékra, annyi szent. Ezen felül megemlítésre került a Twitteren Daniel Vávra által az R2-es probléma.

Szerencsénkre mi nem futottunk bele ebbe, de Vávra szerint ha gondunk van vele, akkor a gombunk elvesztett valamennyit az érzékenységéből. Ezzel a gombbal támadunk, úgyhogy igencsak fontos az R2! Ha gyenge ujjaink, vagy régi kontrollerünk van, akkor lehet, hogy nem tudunk támadni… addig max átszabhatjuk a gombot máshová (beállítások > könnyű hozzáférhetőség > gombkiosztások > egyedi gombkiosztás engedélyezése – a fordítás eltérhet; mi angolul nyúzzuk a PlayStation 4-et). Az 1.03-as patch nem kapott még hivatalos patchnote-ot, de PS4-en ennyit ír, hogy „optimalizálás, további quest bugok kijavítása, módosított lopakodás és csendes gyilkolások”, illetve az emberek fokozatosan mocskosabbak lesznek.

A végére a DigitalFoundry elemzése. Itt most lusta módon idézünk a tesztünkből: „„A sima PlayStation 4 és Xbox One csak 900p felbontáson bírja a játékot, a PlayStation 4 Pro és az Xbox One pedig nem tud 1440p fölé menni (és inkább a 1080p a gyakoribb). Az az első töltési idő is odavág rendesen: a Sony mindkét konzolja alulmarad a Microsoft párosához képest – PS4 Pro-n jó másfél, a simán pedig majdnem KÉT percet kell várnunk. A frame rate is köhécsel: sima PlayStation 4-en gyakori a 20-25 FPS körüli érték, jelenetekben akár 20-ig is lemehet, és Pro-n is láthatunk 30 alatti számokat… szóval nem tökéletes az élmény.”

Legalább a Warhorse folyamatosan javítgatja a játékot.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu