Változások a Naughty Dognál! A The Last of Us: Part II is érintett!

A „pajkos kutyák” kicsit módosítanak a felállásukon.

A stúdió bejelentette, hogy alelnökévé választotta Neil Druckmannt, aki innentől fogva a The Last of Us: Part II kreatív rendezői posztjában továbbra is részt fog venni a játék fejlesztésében. Az elnök továbbra is marad Evan Wells. A csapat nem állt itt meg: azt is elárulták, hogy ki lesz Joel és Ellie kalandjainak két rendezője.

A The Last of Us: Part II rendezői Anthony Newman és Kurt Magenau lesznek. Ők mindketten az Uncharted 2 fejlesztése során csatlakoztak a Naughty Doghoz, és a poszt szerint „a design részleg vezetésében kulcsszerepet játszott” a páros azóta. A játék két fő tervezőjét is megnevezték: ők Emilia Shatz és Richard Cambier lesznek.

Alig várjuk már, hogy a Sony az E3-on komolyabban is beszéljen a játékról. Mivel először a 2016-os PlayStation Experience-en hallottunk hivatalosan róla, addigra talán már lesz mit mutatni belőle…

Forrás: Naughty Dog

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu