Remastert kap a Killer7 (is)!

Suda51 több játéka is kapni fog egy kis arcfelvarrást!

A ResetErán bukkant fel két tweet. Az egyik Suda51-é, amiben megköszönte a részvételt a japán HOPPER’S Vol. 5 rendezvényen (itt amúgy Suda51 csapata, a Grasshopper Manufacture ünnepelte a 20. születésnapját), a másik pedig egy részt vevőtől származik, amiben angolul leírja, hogy a Killer7 és a Flower, Sun, and Rain is felújítást fog kapni „a jövőben”. Nem tudni, hogy mikor, de kapni fognak! Ennyi információt tudunk jelenleg.

A Killer7 2005-ben jött ki GameCube-ra és PlayStation 2-re, és egy korrekt rail shooter volt a maga idejében, és ma is egészen tetszetős a cel-shaded vizualitása. A Flower, Sun, and Rain eredetileg PS2-re jött ki 2001-ben (csak Japánban) – a DS port nyugaton 2008/2009-ben jelent meg, és ez egy kalandjáték volt.

Mindkettő esetében örömmel fogadnánk egy új változatot.

Forrás: ResetEra

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu