Több mint három magyarországnyi játékot adtak már el a The Witcher sorozatból

Egészen brutális mennyiség talált már gazdára a The Witcher franchise-ból – különösen, ha azt nézzük, hogy szerepjátékos sorozatról van szó.

33 millió – egészen elképesztő szám ez, ha egy játéksorozat eladási számairól beszélünk. Egy éve még 25 milliós eladással büszkélkedhetett a sorozat, ám a hatalmas siker csak nem akar alábbhagyni és immár több mint három magyarországnyi játékos tudhatja magáénak az eredetileg Anzdrej Sapkowski regényéből, a Neverwinter Nights motorjával készült első résszel indult sorozat darabjait.

Persze, arány is jellemző és a The Witcher 3 konkrét sikerét jól illusztrálja, hogy konkrétan 11-szer annyi részt kelt el belőle, mint az előző részből a The Witcher 2-ből. A második rész sem panaszkodhat egyébként, mert konkrétan négyszer annyian vitték, mint a 2007-es legelső részt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu