Ingyenes a Spec Ops: The Line! [VIDEO]

2012 egyik kiemelkedő alkotása vált rövid ideig ingyenessé.

A Yager játéka jött, látott, és a történetével büntetett. Tény: a játékmenet nem volt akkora nagy szám, és a multiplayer is erősen kényszerített valaminek tűnt, na de a sztori elvitte a hátán ezt a TPS-t, amit most 48 órán (tehát szombat este 7 óráig) át ingyenesen lehet elérni PC-n.

Hol is? A Humble Bundle oldalán, ide kattintva. A teendők a szokásosak: legyen egy Humble és egy Steam-fiókunk (mostanában már tényleg kinek nincsen…?), aztán kosárba a játékkal, majd meg is kapjuk a Steam-kódot, amit érdemes mihamarabb beváltani. (Április közepéig!)

A Spec Ops: The Line amúgy PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg a PC mellett 2012 nyarán. Nem lett anyagilag sikeres, de a kritikusoknál ütött. Jó játékot – Linuxon és Macen is megy a cucc!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu