E3 2018: kiszivárgott a teljes Sony-előadásmenet?

Lehet, hogy a teljes menetrend egy hónappal az E3 kezdete előtt kikerült – ha ez igaz…

A SegmentNexten bukkant fel a menetrend, ami vázlatosan jobban néz ki, mintha két bekezdésben volna – utána taglaljuk.

– Ghost of Tsushima játékmenet

– Shadows Die Twice bejelentés

– Devil May Cry 5 bejelentés

– Shenmue III trailer

– Kingdom Hearts III trailer és megjelenési dátum bejelentés

– Final Fantasy VII Remake trailer – az első epizód 2019-ben jönne, a demó a Kingdom Hearts III mellé járna

– Call of Duty: Black Ops IIII trailer

– Red Dead Redemption 2 trailer, illetve exkluzív DLC megállapodás bejelentése

– PlayStation VR-játékok (feltehetőleg montázs)

– Concrete Genie trailer – augusztusi (!?) megjelenési dátum

– Medievil remake trailer – októberi (!!!) megjelenési dátum

– Death Stranding játékmenet

– Spider-Man trailer

– Dreams trailer (csak ennyi?)

– Days Gone trailer

– A következő Bluepoint remaster bejelentése

– The Last of Us Part II játékmenet

A Ghost of Tsushima (Sucker Punch) a Paris Games Weeken lett bejelentve, megjelenési dátumot valószínűleg még nem fog kapni. A Shadows Die Twice a Bloodborne (FromSoftware) folytatása lenne – erről már hallottunk és írtunk is. A Devil May Cry 5-ről többször is beszámoltunk, esélyes is az E3-as bejelentés. A Kingdom Hearts III-ról is mintha hallottuk volna már, hogy az E3-on dobják be a konkrét megjelenési dátumot. A Final Fantasy VII Remake epizodikus léte ismert, az első rész 2019-es megjelenése nem tűnik hülyeségnek, és a KHIII mellé csomagolt demó ügyes árukapcsolás lenne a Square Enixtől.

A Red Dead Redemption 2 ha tényleg Sony-Rockstar/Take-Two megállapodással rendelkezik, akkor a Call of Duty (Activision Blizzard) mellett egy újabb nagy franchise/kiadó állna a Sony oldalára. A Concrete Genie (PixelOpus – az Entwined fűződik a nevükhöz) a Paris Games Week óta csendben volt, komoly meglepetés lenne nyáron kiadni már. A Medievil remake ha tényleg októberben jönne, meglepődnénk – tényleg akkor lesz 20 éve, hogy kijött az első rész PS1-en, de a PlayStation Experience óta nem hallottunk erről a játékrl sem.

A többi menetrendszerű lenne (a nagyobb játékok, amikről tegnap írtuk, hogy a műsor jelentős részét kiteszik: Ghost of Tsushima / Days Gone / Spider-Man / The Last of Us Part II), kivéve, hogy a Dreams (Media Molecule – LittleBigPlanet) csak trailert kapna – ezt is már évek óta várjuk. A Bluepointról is hallottuk már, hogy valami felújításon dolgozik újfent. A listából kimaradt a Destiny 2 harmadik DLC-je – ebből itt fognak játékmenetet mutatni.

A Sony E3-as műsora június 12-én, hajnali három órakor kezdődik.

Forrás: SegmentNext

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu