Assassin’s Creed: Odyssey: szivárgás a Sony-tól!

Most a Sony bakizott egy nagyot a következő Assassin’s Creed játékkal…

Bár a Ubisoft már megerősítette a játék létezését, de ennél többet MÉG nem közölt a következő történelminek ígérkező Assassin’s Creedről. Most a PlayStation Store-on tűnt fel a játék jellemzése – ezt, és a képeket a WCCFTechről vettük át:

„Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és írd meg saját odüsszeádat a spártai hőssé alakító utazásod során. Élj át hihetetlen kalandokat egy olyan világban, ahol minden döntés számít. A családod kitagadott – egy olyan útra kelsz, ami során a múltadról megtudod az igazságot, és egy kitaszított zsoldosból egy legendás spártai hős leszel.”

Ezzel a korábban a Kotaku által megszellőztetett információk (pl. férfi vagy női karakterünk is lehet) is jóformán meg is erősítették: így a Ubisoft úgy tűnik, hogy még inkább ráállt az RPG stílusra, és egy olyan párbeszédrendszert dolgozhatott ki, ahol minden döntés számíthat. (Mass Effect?)

Nem tudni még, hogy túlzottan eltér-e a francia kiadó az Assassin’s Creed világától, de majd az E3-as előadás során többet meg fogunk tudni róla. Ez magyar idő szerint június 11-én, este tíz órakor kezdődik.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu