[E3 2018] Új előzetest és megjelenési dátumot kapott a Metro: Exodus

Az először a 2017-es Microsoft E3 konferencián bemutatkozott Metro: Exodus végre megjelenési dátumot kapott egy új előzetes keretében.

A sorozat immáron harmadik része több ponton is különbözni fog elődeitől, erre pedig az előzetes is kiválóan rávilágít. Az első két rész szűk pályáit ezúttal feváltják a kevésbé lineáris, jóval nyitottabb szakaszok. Ennek hozománya az is, hogy javarészt a felszínen fog az egy évet felölelő kalandunk játszódni, a metro alagutakat hátrahagyván. A játékmenet egyébként több ponton is megváltozik. A lőszer alapú valutarendszer leváltásra kerül, lehetőség lesz a Crysis-hoz hasonlóan a valós idejű fegyvertuningolásra, a játékosnak pedig minden eddiginél több lehetősége lesz a nagy nyitott térnek és az itt-ott elszórt melléktevékenységeknek köszönhetően. Természetesen a főszereplő változatlan marad: ezúttal is Artyom bőrébe bújhatunk, és ha lehet hinni az előzetesnek, akkor egy minden eddiginél személyesebb történetnek lehetünk majd tanúi.

A 4A Games által fejlesztett Metro: Exodus 2019 február 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu