A Gran Turismo Sport új tartalmakat kap július végén

Spekulációk szerint a Circuito de la Sierra nevű spanyolországi pálya az új tartalomcsomag egyik meghatározó eleme lesz.

A hónap végén a PS4-es Gran Turismo Sport új tartalmakat fog kapni, azonban a Polyphony Digital csapata ezidáig még nem osztott meg konkrét információkat arról, hogy milyen újdonságokkal bővül majd az autós játék. Mindenesetre a rajongók úgy hiszik, hogy a Gran Turismo széria számára új pályát, a spanyolországi Circuito de la Sierra-t fogják a címhez hozzáadni, esetleg a Grand Valley-t.

Az egyetlen nyom jelenleg egy röpke videós előzetes, amit a veterán Kazunori Yamauchi vezette csapat megosztott különböző szociális hálókon. Természetesen a széria számára újnak számító pálya mellett nem zárható ki annak a lehetősége sem, hogy új autókat is fognak a játékosok kapni, elvégre a játék megjelenése óta az folyamatosan, rendszeresen bővült újabbnál-újabb autócsomagokkal.

Forrás: Twitter

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu