Egy kerek számot ünnepel a Gran Turismo Sport!

Bár a Gran Turismo Sport nem akkora siker mint például az első, második vagy negyedik rész volt, a Polyphony Digitalnak azért így is van mit ünnepelnie…

Kazunori Yamauchi, a franchise atyja (aki amúgy a Polyphony főnöke is) a Twitteren jelentette be, hogy a 2016 őszén megjelent, és azóta is gyakran frissített PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo Sport már ötmillió játékossal rendelkezik. Itt azért kiemelnénk, hogy ez az adat nem olyan magas, még úgy sem, ha például a sokszori halasztás után 2010 végén kiadott PlayStation 3-exkluzív Gran Turismo 5-höz viszonyítjuk: még az a játék is tízmillióig jutott…

Azért reménykedünk abban, hogy ha lesz Gran Turismo 7 (és miért ne lenne?), azért ott a sportos versenyzés helyett visszatérnek valamelyest a franchise gyökereihez. Mivel Yamauchi is úgy véli, hogy van még hová fejlődni a szériával, talán bizakodhatunk is.

Mondjuk ezúttal úgy tűnik, hogy ezen a konzolgeneráción nem lesz két teljes értékű Gran Turismo (a PS2-re kijött a GT Concept több változatban is, de az messze nem volt olyan tartalmas mint a 4 vagy akár a 3 is…), mivel már 2018 második felében járunk és nem sokat hallunk a következő részről.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu