Nathan Fillion beszél az Uncharted rövidfilmről

Az Uncharted rajongói kisfilm kevesebb, mint két nap alatt már kétmillió megtekintésnél jár, most pedig a főszereplőt játszó Nathan Fillion nyilatkozott a projekttel kapcsolatban.

Nagyon sok rajongó álma, hogy Nathan Fillion játssza Nathan Drake-et a már sok éve (elvileg) készülő Uncharted filmben. Én is osztom a véleményüket, Fillion azonban már sajnos kicsit öreg a szerephez, plusz a Sony a filmekhez elvileg egy fiatalabb Nathan Drake-et szeretne, ezért is esett Tom Holland-re a választás.

Azonban van így is mi miatt örülni a rajongóknak: Nathan Fillion, akit a legtöbben a Firefly és a Castle című tévés sorozatokból ismerhetnek, Allan Ungar rendezővel együttműködve, ha csak negyed órára is, de megtestesítette előttünk Nathan Drake karakterét egy stílusos rövidfilmben. Ami pedig annyira jól sikerült, hogy kevesebb, mint két nap alatt már több, mint kétmillió ember nézte meg.

Most Nathan Fillion osztott meg néhány információt a projektről. Elmondása szerint a film ötlete egy teljesen hétköznapi beszélgetés során született meg, amikor Ungar és ő együtt beszélgettek – Ungar ugyanis bevallottan nagy rajongója az Uncharted szériának. Fillion azonban igyekezte kihangsúlyozni, hogy ez nem egy hivatalos projekt, semmi köze nincsen ilyen értelemben a Sony-hoz például.

Egyébként Fillion nem zárkózott el attól sem, hogy a tényleges Uncharted filmben szerepeljen. Azt mondta, hogy a Sony tudja a telefonszámát, ha akarnak tőle valamit, akkor úgy is keresi fogják.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu