Túlélő módot és újabb ligát kap a FIFA 19

Az idei EA Sports-focijáték bővíteni fog több fronton is.

A Twitteren bukkant fel, hogy a FIFA 19 a kínai Superligával is erősíteni fogja a bajnokságokat tartalmazó listáját, hogy így az ázsiai ország közönségéhez is szólni tudjon (és ugye Kína egy igencsak fontos piacnak kezelendő). Az Ultimate Teamben a Division Rivals bukkan fel – ez a Rocket League rendszerét imitálva először néhány besoroló meccset játszat velünk, aztán így a tíz kategória valamelyikébe kerülünk, és a kategóriák is öt szintre vannak egyenként bontva. A szinteket a heti pontszámunk határozza meg, és ettől függenek a díjak, amiket kapunk. Nos, jön a Bajnokok Ligája is!

Ezen túl a Kick Off játékmódban egy új opcionális szabálykészlet, a House Rules is érkezik – ha kikapcsoljuk az egészet (No Rules mód), akkor konkrétan a bíró szemet fog hunyni minden szabálytalanság felett, így akár felrúghatjuk az utunkban álló focistát a másik csapatból, nem fogunk piros lappal lemenni a pályáról.

A Survival szabályzat is komoly: a túlélő mód ott csavar a játékon, hogy ha rúgunk egy gólt, eggyel kevesebb focistánk lesz a pályán. Így 3-0 esetén mi nyolcan lennénk, a másik csapat pedig teljes, tizenegy fős csapattal lenne a füvön. Ha hétnél kevesebben leszünk, vége a játéknak, így nem lehet csak úgy 5-0-zni, mert azzal mi bukjuk el az egészet. A további lehetőségek: Long Range – 16-oson túl duplát ér a gólunk, Headers and Volleys – csak fejesekkel és levegőből elrúgott labdákkal szerezhetünk gólt, First To… – a megadott számú gól elérése esetén véget ér a meccs.

A FIFA 19 szeptember 28-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

Forrás: Twitter, Comicbook, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu